Skip links

Nieuws

Welkom bij de website van Cosmic Art

Toen ik lang geleden de kosmische symbolen begon te zien, te begrijpen en te maken, zag ik dat er diverse soorten symbolen zijn. Symbolen die vertellen over universele waarden, ontwikkelingen, groei en verdieping. De Universele symbolen. De persoonlijke symbolen hebben te maken met jou als individu.
Op veel van mijn eerste textiele werken zijn universele symbolen van Licht te zien. Ik werk alleen met Licht symbolen.

De symbolen op mijn website zijn Universele symbolen. Deze staan voor bemoediging, herkenning en ondersteuning. Ze kunnen je inzicht geven in jezelf, je processen of de wereld om je heen. Maar bovenal staan ze voor Licht en Liefde.
Het werk koestert en omarmt je, geeft je kracht en moed om door te gaan op het pad dat jij hebt gekozen .

Als jij je aangetrokken voelt tot één of meerder symbolen en tot aankoop overgaat, dan krijg je een bemoedigingsrolletje cadeau.

Ik werk ook in opdracht. Als jij liever een persoonlijk symbool wilt, dan is dat mogelijk.

In Licht en Liefde
Marie-Louise

Boekje: Overvloed Verbeeld.

Nieuw in de winkel: mijn boekje Overvloed Verbeeld.

Daarin neem ik je mee op reis langs de 12 symbolen die verbonden zijn met Overvloed. En een uitleg wat een symbool is, hoe deze ontstaat en hoe ik ze maak.

Het boekje is nu te koop voor € 22,95 exl. Verzendkosten

In deze nieuwsbrief vertel ik je over mijn thema van Overvloed.

Afgelopen zomer, de zomer van 2020, heb ik de 21 dagen meditatie challange, Abundance, van Deepak Chopra gedaan. Dat vond ik fantastisch om te doen. Ik werd er heel erg vrolijk van en het inspireerde mij om nog meer kosmische symbolen te maken. Het werd het thema: Overvloed.

Tijdens de meditaties kwamen er 12 woorden en beelden bij mij naar boven die onderling verbonden zijn met Overvloed. Mijn missie is om mensen te raken in hun hart en ziel met mijn beeldende werk. Ik werk vanuit de levende en wakende ziel en kan je helpen of inspireren met deze Lichtsymbolen. Jij kunt je daardoor verbonden voelen met wie jij bent en connectie voelen met het liefdevolle Lichtmens dat je bent.

De twaalf nieuwe werken uit het Thema Overvloed Verbeeld heten: Overvloed, Droom-Wereld, Acceptatie, Ontvangen, Geven, Magie, Synchroniteit, Dankbaarheid, Hart van Licht, Oneindig Potentieel, Licht en Liefde. Zij staan allemaal weer in de winkel van Cosmic art en zijn dus te

Nu zou ik je graag meenemen naar Droom-Wereld. Dit is het tweede symbool in de reeks van Overvloed. Toen ik aan het luisteren was naar één van de meditaties werd ik  geraakt door het feit dat je alles kunt wensen wat jij nodig hebt om te leven in jouw Overvloed. Al je dromen en wensen mag en kun je visualiseren. En terwijl ik daar een beetje over aan het mijmeren was en dacht wat zou ik nou wensen, hoe wil ik deelnemen aan het banket dat Overvloed heet? Toen zag ik ineens dit symbool voor mijn geestes oog verschijnen. Een innerlijke wereld verbeeld door de gouden draad en de rijke kleuren. Diepe magische kleuren waarin je weg kunt dromen. Dromen, je mee laten nemen naar andere werelden die liefdevol en vredig zijn. Die je omarmen, je inspireren, je voeden met hun geestelijke Licht.

Ga jij ook voor jouw Droom-Wereld?

Met heel veel plezier en enthousiasme heb ik ze gemaakt en hoop dat jullie er nu ook van gaan genieten.

 

Wat vindt je van deze werken? Wil jij het me laten weten?

Of heb je een vraag over een kosmisch symbool ?

Stuur je reactie naar: m.braamhorst@planet.nl en ik plaats je berichtje of het antwoord in de volgende Nieuwsbrief

 

 

In Licht en Liefde

Marie-Louise