Skip links

Toen ik lang geleden de kosmische symbolen begon te zien, te begrijpen en te maken, zag ik dat er diverse soorten symbolen zijn. Symbolen die vertellen over universele waarden, ontwikkelingen, groei en verdieping. De Universele symbolen. De persoonlijke symbolen hebben te maken met jou als individu.
Op veel van mijn eerste textiele werken zijn universele symbolen van Licht te zien. Ik werk alleen met Licht symbolen.

De symbolen op mijn website zijn Universele symbolen. Deze staan voor bemoediging, herkenning en ondersteuning. Ze kunnen je inzicht geven in jezelf, je processen of de wereld om je heen. Maar bovenal staan ze voor Licht en Liefde.
Het werk koestert en omarmt je, geeft je kracht en moed om door te gaan op het pad dat jij hebt gekozen .

Als jij je aangetrokken voelt tot één of meerder symbolen en tot aankoop overgaat, dan krijg je een bemoedigingsrolletje cadeau.

Ik werk ook in opdracht. Als jij liever een persoonlijk symbool wilt, dan is dat mogelijk.

In Licht en Liefde
Marie-Louise